O president, ma jep mua Shpresën!

“Nëse do të më caktoje mua trajner të Shpresave, do të isha një ushtar i verbër i perandorisë. Të betohem, o president, se edhe sikur golat e gjithë botës të mblidhen tek porta e Shpresës, prapëseprapë, do të jem i përulur dhe i lumtur që do ju shërbej juve”.  Një ditë të bukur,ndofta një muaj

Vazhdoni leximin →