Futbollistja akuzohet për “look”-un në fushë

Alisha Lehman është mbrojtur për “luajtjen e saj me seksualitetin” pasi u sulmua nga komentuesit on-line. Ylli i femrave të Zvicrës u kritikua për grimin në humbjen 7-1 ndaj Spanjës. Prezantuesja televizive Viki Blumi e mbrojti atë dhe e krahasoi Lehmann të grimuar në fushë me Kristiano Ronaldon dhe David Bekham që kujdeseshin për flokët e

Vazhdoni leximin →