Sozia e Konor Mek Gregorit shkakton cmenduri kolektive

Islam Badurgovi me siguri që arriti ta provoi veten si një nga imitatorët më të mirë në botë të Konor Mek Gregorit, pasi arriti që ta bindë një turmë e madhe njerëzish në Venis Biç të Kalifornisë se ai është luftëtari i famshëm irlandez i arteve marciale (MMA). Në plazhin kalifornian të mësipërm ndodhi një “çmenduri” e vërtetë, kur tifozë të entuziazmuar dhe kalimtarë të rastit, në një numër të madh, panë dhe ndiqnin nga mbrapa “Konor Mek Gregorin”. Badurgovi, nga ana e tij, kishte marrë të gjitha masat e mundshme që të dukej si Mek Gregori i vërtetë, kështu që ishte qethur njëlloj si ai dhe kishte bërë tatuazhe (të përkohshne) të njëjta si ato që mban boksieri luftarak irlandez. Në plazh, ai erdhi i shoqëruar dhe, menjëherë, tërhoqi të gjithë vëmendjen e të pranishmëve atje.

Mbas plazhit, Islami shkoi në qendër të qytetit, ku, po ashtu, u prit me një entuziazëm të madh, ndërsa askush nuk dyshoi se ai nuk ishte Mek Gregori i vërtetë. Në fakt, po ta shikoje me kujdes, dallohej shumë lehtë se ai nuk ishte Konori i vërtetë, por në çmendurinëkolektive askush nuk dyshoi dhe të gjithë ranë pre të këtij mashtrimi argëtues.

Sfidanti.al