Rodik: Serena është e nivelit të Xhordanit dhe të Muhamed Aliut

Serena Uiliams thotë se për të do të flisnin më shumë, po të ishte sportist mashkull. Të njëjtin mendim ka edhe ish-tenisti nr. 1 Endi Rodik. “Ajo është spportistja më e mirë dhe për të duhet të flitet njëlloj, sikurse flitet për Majkëll Xhordanin dhe Muhamet Ailun, por kam mendimin se për të nuk flitet shumë, pasi ajo është femër. Unë e njoh atë, qëkur ajo ishte 8 ose 9 vjeçe. Duket shumë e pazakontë që një vajzë që dikur është stërvitur pranë meje, tani, është bërë legjendë dhe ndjej kënaqësi të madhe që ajo është më e mira në historinë e këtij sporti”, vuri në dukje Rodiku.

Sfidanti.al