Rafa Nadal, me “look” të ri pas transplantit të flokëve

Rafael Nadal shfaqet ndryshe pas një transplanti të flokëve, gjë që e ka bërë dy javë më parë, nëpërmjet një ndërhyrje në një klinikë në Madrid. Një ndërhyrje ambulatore, mjaft e dhimbshme, e kryer me anestezi lokale, por e realizuar me dy seanca, në dy ditë me rradhë.

Rafa ka duruar për pamjen e re një trajtim, që në total ka zgjatur 10 orë. Ndërsa për të parë look-un e ri duhet pritur gjashtë muaj. Ndërkohë që foto e mësipërme është marë nga një video gjatë seancave stërvitore në Majorka, menjëherë pas ndërhyrjes dhe që tani po bën xhiron e botës.