O Zot, çfarë nokauti të tmershëm na panë sytë

Jonathan Tuhu ka bërë ndoshta nokautin më të bujshëm në dekadën e fundit, diçka krejt e paparë.

Kikboksi shpesh tregon dhëmbët agresiv si sport shumë i rrezikshëm dhe kështu ishte ndeshja e fundit e Jonathan Tahu.

Ai ka ekzekutuar një nokaut të tmerrshëm, duke e lënë në vend kundërshtarin e tij të pafat.

Ky nokaut nga media të ndryshme botërore po konsiderohet si një nga më të sepktakularet në histori dhe më i rrezikshmi në dekadën e fundit