Një kampion i Muai Tait bën për spital katër agjentë policie!

Ndodhi në Spanjë, ndërsa sportisti i nivelit të lartë ishte (dhe është) francez. Kampioni i arteve marciale, Muai Tai, ishte në Spanjë për të vizituar vëllanë e tij, por nuk dihet mirë se përse u ngatërrua dhe për këtë u desh ndërhyrja e policisë. Në momentin që shkuan për ta kapur, 6 agjentët e policisë spanjolle nuk e kaluan aspak mirë, pasi 4 prej tyre u bënë për spital. Vetëm në fund, u arrit që të ndalohej.

Sfidanti.al