MotoGP, Cmimi i Madh i San Marinos ne kalendar edhe 3 vjet

Lajme te shkelqyera vijne per pisten e Mizanos qe do te vazhdoje te prese Çmimin e Madh te San Marinos me MotoGP. Ne te vertete kjo gare do te jete ne kalendarin e ketij boterori edhe per 3 vitet e ardhshme deri ne 2021 me opsion per rinovim te kontrates edhe per vitet 2022 e 2023.

Zgjatja e kesaj kontrate i gezoi jashte mase autoritetet lokale  te cilet deklaruan se me kete kontrate te re hapet nje sezon i ri per kete event dhe te gjithe territorin.

Sfidanti.al