Japonia e pret Formula 1 me stuhi, mekanikët argëtohen në shi!

Shi dhe suferin në nisje të Çmimit të Madh të Japonisë në Formula 1. Moti nuk po mban aspak për pilotët në një pistë të shpejtë ku rrezikshmëria është e lartë, por ndërsa protagonistët shqetësohen, mekanikët gjejnë mënyra për të hedhur tej mërzinë e shiut. Fotografët nuk fiksuan vetëm momentet e pilotëve në pistë, siç ishte Ljuis Hamilton, më i shpejti i seancës së dytë të provave, por edhe disa mekanikë që kishin bërë një shpikje. Ata kishin krijuar varka prej letre special (origami) që i reziston shiut. Përsa i përket konkurrimit, vetëm 45 minuta ishte e mundur të zhvillohej dhe Hamilton tregoi mjeshtërinë e tij të zakonshme në shi.

Sfidanti.al