Bajls e do një të artë në Tokio, dhe pikërisht aty ku e ka më të vështirë

Nga të gjithë ushtrimet në Lojrat Olimpike u tërhoq, me përjashtim të njërit. Simoë Bajls do të kërkojë medaljen e artë në Tokio në traun e ekuilibrit, ndërsa gaboi në garën e kombinuar ekipore, e u tërhoq nga gara e kombinuar individuale, nga konkurrimi në paralelen e shkallëzuar,  nga kaluci dhe ushtrimet e lira në tapet. Ajo do ta provojë pikërisht në traun  e ekuilibrit ku nuk e fitoi dot medaljen e artë në Rio 2016 për shkak të një gabimi. Në Brazil, Bajls fitoi të arta duke qenë një nga sportistet më të mira.

Sfidanti.al