Yjet e futbollit, si do të dukeshin po të ishin femra?

Fantazia  dhe imagjinata e njerëzve nuk njeh kufij, madje është arritur aty sa të krijohet edhe imazhi i yjeve të futbollit botëror nëse ata do të ishin të gjinisë femër. Një kolazh fotosh e tregon më së miri këtë.

Fotoshopi është aplikuar mbi emra të tillë si Ronaldo, Mesi, Pique, Suarez, Torres etj, dhe rezultati mund të thuhet se është fantastik. Sigurisht disa do të ishin shumë të bukura, disa dicka më pak, por kjo pak rëndësi ka, pasi në realitet këto yje futbolli janë të gjithë të bukur… ndërsa argëtojnë njerëzit në fushën e gjelbër

sfidanti.al