Wanda Nara,  pushime të nxehta dhe në Ibiza mes arinjve gjigandë dhe pasionit për Mauro Icardin

Çifti Icardi vijon turneun e pushimeve. Pas etapës në Dubai, Wanda Nara dhe Mauro Icardi u transferuan në Ibiza për te jetuar ditët e fundit të këtyre pushimeve. Fansat e çiftit nuk janë aspak të zhgënjyer pasi cdo veprim, cdo të re nga pushimet i kanë mësuar nëpërmjet rrjeteve sociale ku Wanda Nara është shumë aktive. Është pikërisht, kjo e fundit që ka postuar disa nga fotot e pushimeve spanjolle ndërsa ajo argëtohej me një ari gjigand apo shprehte pasionin për bashkëshortin e saj, Mauro Icardin.

Sfidanti.al