Usain Golt gëzon ‘pensionin’, cfare feste në një jaht me Kasin dhe miqtë e tij

I tërhqeur nga atletika, Usain Bolt ka filluar të shijojë ‘pensionin’ e tij dhe këtë e bën në shoqërinë e së dfejuarës së tij Kasi benett dhe një grup miqsh në bordin e një jahti për një xhiro turistike në ujërat e Karaibeve. Jahti quhet ‘The Dominator’ dhe aty u regjistruan disa video që tashmë po qarkullojmë edhe në rrjetet sociale. Aty Bolt, e fejuara Kasi e miqtë e tyre shfaqen duke konsumuar shampanjë e vallëzuar sikur të ishin në një diskotekë. Nuk mbetet vec t’i themi Bolt që ta gëzojë ‘pensionin’ e tij.

sfidanti.al