Matilda, bukuroshja që ka bekuar portën e Skorupskit

Matilde Rossi është sekreti i shpërthimit të portierit të Empolit, Lukasz Skorupski. Bukuroshja italiane ka nisur një histori dashurie me portierin polak, i cili gjatë këtij sezoni po tregon një formë fantastike. Modelja italiane është një prej femrave të momentit në vendin e saj të lindjes dhe kjo kuptohet qartë nga rritja e pabesueshme e numrit të ndjekësve në Instagram.