Kroacia në krye të “hit parade” të tifozeve seksi

Gara e tifozeve bukuroshe në shkallët e stadiumeve tashmë është kthyer në “hit parade” dhe në fund, ajo që ka mahnitur është një tifoze kroate, pamja e të cilës të lë vërtetë pa fjalë. Kjo vajzë kroate i ka kaluar limitet e bukurisë, duke lënë pas të gjitha tifozet që janë parë të fundi në mbështetje të skuadrave të tyre përfaqësuese.