Krishtlindje të veçanta për basketbollisten seksi

Që në moshën tetë vjeçare ka filluar të luajë basketboll dhe më pas arriti të përzgjidhej në All Stars Games. Por kjo nuk është gjithçka për Valentina Vinjalin. Sportistja seksi ka arritur majat edhe jashtë parketit të një pallati sporti. Mis Italia, pjesmarrëse në disa spektakle, por edhe në kopertinën e revistës Playboy. Ndërsa tani edhe për Vinjalin kanë mbërritur Krishtlindjet dhe ajo nuk nguron t’I ndajë me tifozët e shumtë…