Kim Lee, femra aziatike më sexy zbulon sekretin; ushtrimet dhe fitnessi

Quhet Kim Lee dhe është shpallur femra aziatike më sexy nga revista FHM në vitin 2011.Nuk janë të paktë ata që duan të dinë sekretin e saj për fizikun që e ka në kufijtë e perfektes dhe Lee e tregon; ushtrime dhe fitness. Me baba francez dhe nënë vietnameze, Kim Lee jeton në Malibu ku po bën karrierë si DJ, modele dhe aktore. U bë e njohur nga Black Eyed Peas dhe tani ajo po punon për realizimin e filmave të rëndësishëm dhe serialeve si CSI Las Vegas. Por Lee ka edhe aftësi të tjera sic është ajo për të interpretuar muzikë në piano që është një pasion i madh i saji së bashku me fitnessin.

sfidanti.al