Kim e Kloe Kardashian, “mundje” seksi në rërë

Kim dhe Kloe duket sikur po ndeshen me njëra tjetrën në rërë, ndërsa veshjet e tyre të çuditshme bëjnë pjesë në një linjë të re, të realizuara nga Keni Uest. Që kur është sulmuar në Paris, Kim Kardashian ka bërë një jetë të tërhequr, por në ato pak fotografi të publikuara, duket qartë se është ende në formë shumë të mirë, përveç ndonjë problem të vogël që i sjell mungesa e gjumit, për të cilin vazhdon të kurohet.