Karriera e re e Xhorxhina Rodrigez, tani edhe në televizion

Xhorxhina Rodrigez pasuron karrierën e saj si modele. pasi u shndërrua në imazhin e një marke të kostumeve të banjos, e fejuara e Kristiano Ronaldos tani shfaqet edhe në televizion për herë të parë

Modelja spanjolle është zgjedhur për të qenë protagonistja e spiotit të një marke italiane parfushmesh dhe ajo përdori rrjetet spciale për të shfaqur rezultatin. ‘Më në fund mund t’ju tregoj për këtë projekt-shkruante Xhorxhina në postimin e saj-kisha shumë dëshirë. bëhet fjalë për spotin televiziv të parfumit Tëinset. ia kalova shumë mirë gjatë xhirimeve të spotit, ishte shumë argëtuese. Falenderoj të gjithë profesionistët që e mundësuan këtë’

sfidanti.al