Kampionia Nif, një boksiere hot

Quhet Nif Brashia, është 18 vjeç dhe aktialisht është kampionia e botës në kikboks për të reja. Bukuroshja tailandeze, që prej vitesh jeton në Itali studion në Milano, por është një supertifoze e Juventusit. Kohët e fundit, Nif ka dhuruar në llogarinë e saj në Instagram foto që të lënë me gojë hapur.