Ish-truproja e familjes Beckham: Ligjin në familje e bën Victoria

Ish-truproja e familjes Beckham, Craig Ainsworth ka bërë një deklaratë të fortë duke deklaruar se dokumentari i kompanisë Netflix rreth jetës së David e Victoria, është kuruar deri në detaje por nuk rrëfen shumë të vërteta.

“Ata janë që të dy shumë profesionistë. Ai ishte njeriu imazh i familjes ndërsa ajo e kujdesshme dhe shumë e angazhuar me fëmijët. Fëmijët janë sjellë përherë mirë edhe pse bëhet fjalë për një nga familjet më ë njohura të planetit. Kush e bën ligjin në familje? Sigurisht që Victoria”, thekson  Ainsworth i cili ka punuar si bodyguard nga viti 2013 në 2015.

sfidanti.al