Ish-truproja e familjes Beckham: Ligjin në familje e bën Victoria

Ish-truproja e familjes Beckham, Craig Ainsworth ka bërë një deklaratë të fortë duke deklaruar se dokumentari i kompanisë Netflix rreth jetës së David e Victoria, është kuruar deri në detaje por nuk rrëfen shumë të vërteta. “Ata janë që të dy shumë profesionistë. Ai ishte njeriu imazh i familjes ndërsa ajo e kujdesshme dhe shumë

Vazhdoni leximin →