Filozofia e Narës: Pa gjoks nuk ka parajsë

“Pa gjoks nuk ka parajsë”. Ky është mesazhi i shpëndarë me humor nga Uanda Nara, ish-bashkëshortja e Maksi Lopez dhe më pas e Mauro Ikardit. Dhe Nara nuk lë rast pa e bërë publik asetin e saj, ndërkohë që asnjëherë nuk i është shmangur skandaleve, që kulmuan me ndërrimin e partnerëve të së njëjtës përfaqësuese.