FIFA, renditje edhe për të dashurat seksi të futbollistëve

Tashmë FIFA ka marrë përsipër të klasifikojë zyrtarisht gjithçka. Pas futbollistëve që shpesh janë protagonist edhe jashtë fushave të blerta, për hir të të dashurave dhe bashkëshorteve të tyre, institucioni të drejton futbollin botëror ka renditur 11 të dashurat më seksi të futbollistëve

Ja renditja prestigjoze e të dashurave seksi:

1.Sem Kuk (Smolling)

2

2.Federika Nardi (Matri)

3

3.Ludivin Kadri (Sanja)

4

4.Izabel Gulart (Marçelo Kosta)

5

5.Helen Flanagan (Sinklar)

6

6.An Katrin (Gëce)

7

7.Mishel Persiko (Rugani)

8

8.Melisa Sata (Boateng)

9

9.Edurne (De Gea)

10

10.Sara Karbonero (Iker Kasijas)

11

11.Karol Kabrino (Markinjos)