Ekaterina, një arbitre seksi që “gabon bukur” në fushë

Është aq seksi kur heq  uniformën e arbitrit, sa në Web e kanë kurorëzuar si arbitren më seksi, më e bukura në botë. Ekaterina Kostunina, dhe sikur të gabonte me vendimet e saj në fushë, me bukurinë e saj, do të dukej si një ëngjëll.  Të gjitha fotot e postuara nga bilbili ndjellës, që vjen nga Rusia,  kanë tërhequr shumë shpejt vëmëndjen e pasionantëve të futbollit. Dhe jo vetëm të tyre…