Doni ta kapni Çelsin e Kontes? Besoni më shumë tek Xhesika

Arma sekrete e Arsenalit quhet Xhesika Rose dhe këtë nuk mund ta kundërshtojë dot askush. Arsenali, edhe pse minus 6 pikë nga Çelsi kryesues,  mund të besojë tek arma e saj “vdekjeprurëse” Xhesika, teper ndjellëse, sa nxit shprese për të arritur ekipin e Kontes.  Supe-rtifoze e “guners” ka një përjetim spektakolar të ndeshjeve të ekipit të Londrës  dhe kur “luan” pa uniforme fiton gjithnjë..