Chris Bosh në telashe, ylli i NBA denoncohet nga producentja e filmave erotikë

Chris Bosh është në telashe dhe basketbolli nuk ka të bëjë aspak. Ylli i Miami Heat është denoncuar nga një prej producentëve të filmave erotikë  dhe shkak për këtë u bë vila e dhënë me qera që ai dhe bashkëshortja e tij Adrienne zotërojnë në Pacific Palisades. Mësohet se producentja  e filamve për të rritur, kishin mbetur të pakënaqur nga kushtet e vilës të cilat e pënguan në punën e saj. Mësohet se ajo kishte pranuar të paguajë 138 mijë Dollarë në muaj për qeranë e vilës, shifër kjoshumë  e lartë për kushtet në të cilat e gjetën. për këtë arsye, ajo kërkoi që t’i kthehen 92 mijë Dollarët e paguar në formën e një paradhënie si dhe dëmshpërblime të tjera për dëmet.

sfidanti.al