Blerim Xhemaili-Erjona, fundi i një historie dashurie

Blerim Xhemaili dhe Erjona Sulejmani nuk janë më bashkë. Ish futbollisti i Bolonjës i ka kërkuar përfaqësueses ligjore Daniela Misalia të nisin praktikat e divorcit nga bashkëshortja e tij për t’i dhënë fund martesës me të që prej kohësh ishte në një krizë të thellë. Ai që ka nervozuar Xhemailin në këtë periudhe ka që qene fakti që modelja e ka përmendur shpesh gjatë fushatës së prezantimit të programit të ri televiziv ‘Le Capitane’.

‘Në këtë fazë delikate, Blerim Xhemaili ia ndalon bashkëshortes përdorimin e mbiemrit të tij në punën  e saj si modele e prezantuese-theksohet ndër të tjerat në komunikatën e avokates së Xhemailit.

sfidanti.al