Di Biazit i pelqeu ekipi me me pak vetë

Trajneri De Biazi deklaroi pas ndeshjes se skuadra i pëlqeu më shumë me 9 dhe 10 lojtarë se sa me 11.

”Nuk dua të diskutoj vendimet e gjyqtarit. Ishte një ndeshje e vështirë me një kundështar të fortë” ”Kartoni i kuq dhe penalltia e parë ndikuan në ndeshje, por më pas edhe kartoni i dytë i kuq normalisht. Megjithatë skuadra më pëlqeu më shumë me 9 dhe me 10 vetë, sesa me 11- të.