Derbi zhytet në errësirë, 9000 vetë  përjetojnë dramën “mesjetare”

Një spektakël i panevojshëm në Selman Stermasi, kur luhej Derbi midis Tiranës dhe Partianit, pikërisht në minutën e 63-të janë fikur dritat dhe afro 9000 spektatorë që po mbanin gjallë një derbi me pak cilësi, janë detyruar të sjellin edhe dritat me celularët e tyre. Një ndeshje e reklamuar me bujë si ndeshja e vitit për kampionatin është zhytur në errësirë, duke tregur se “Selman Stërmasi” nuk është i siguruar me gjeneratorë për raste urgjente.

Sfidanti.al