Austri, fillon gjyqi i manipulimeve… të përfshirë edhe shqiptarë

Roland Luçi, ish-futbollist i Vllaznisë, resident në Austri, shkruan në këto moment në facebook:

Live, diku në Austri, në një sallë gjyqi po zhvillohet nje proces gjyqesor… bëhet fjalë për manipulime ndeshjesh, për manipulatorë shqiptarë, për manipulime ndeshjesh në Europë, për manipulime në kampionatin austriak.
Emra te njohur dhe shume të njohur për publikun shqiptar…
Mes tyre, në menyrë të pafat i përzier në këtë vorbull dhe një ish-futbollist i shquar i Kombëtares sonë… shpresoj në pafajësi apo dënim simbolik, nisur nga zhvillimi i proçesit.
Po ashtu, në aktet gjyqësore emra të tjerë, prej atyre që përdorin puro kubaneze…

Foto me prokurorin në sallën e gjyqit.