Suedia nderime për Ibrakadabrën; portreti i tij ne kartmonedhë 1000 korona

Në fillm statuja dhe tani kartmonedha; Suedia nuk rresht me nderimet e saj ndaj Zlatan Ibrahimovic, futbollisti më i mirë në historinë e futbollit në vendin skandinav. Një vepër e artit fotografik e realizuar nga Bingo Rimer e vendos portretin e sulmuesit 35 vjecar në njërën anë të një kartmonedhe  gjigante të vlerës prej 1000 koronash, ndërkohë që në anën tjetër është futbollisti duke festuar me fanelën e Milanit. ‘Keni Benjamin Franklin dhe mua-ishte komenti me tone humori i Ibrahmovic në rrjetin Instagram ku publikoi edhe këtë fotografi të tij.

sfidanti.al