Stadiumi është i vogël? Nuk ka problem, zgjidhja u gjend..

E pabesueshme, por e vërtetë. Në Ekaterinburg Arena, një prej stadiumeve që do të prese Botërorin e vitit 2018, kanë krijuar  një seksion të ri për tifozët dhe kjo për faktin se ai është shumë i vogël. Por cudia qëndron në faktin se zgjidhja e bërë nga arkitektët nuk është fort e zakonshmë; në fakt në pjesën e jashtme të këtij impianti janë krijuar 2 tribuna. Imapkti viziv është për t’u riparë, por objektivi u arrit, kapaciteti i këtij impianti u rrit nga 27 mijë në 45 mijë vende, ashtu sic kërkohej në standardet e FIFA. Me të përfunduar Botërori këto tribuna do të cmontohen dhe stadiumi do të kthehet ‘në identitet’

Sfidanti.al