Immobile injoron të dashurën super seksi…

Çiro Imobile ka treguar se është shumë i dhenë pas video lojës Play-station. Sulmuesi i Lacios, Çiro Immobile kur është duke luajtur Play-station, nuk dëshiron të dijë për asgjë tjetër. Bile dhe kur flitet për bukuri që ia kalojnë një loje virtuale futbolli. Per te thone se vrapon si i i çmendur ne fushë, por çmenduria vazhdon edhe kur nuk është në fushën e vertete.Shikoni  çfare ngjet: ai  injoron edhe të dashurën e tij superseksi, Xhesika, e cila videon e poston në Instagram.- shkruan Express.