Granit XHakën po ndjekin me kartonë dhe me policë, por…

Granit Xhaka po i kushton shumë kohë vëllait të fejuarës së tij, Leonitës, dhe per kete nuk merr karton.

Granit Xhaka së fundmi është akuzuar për racizëm dhe është marrë në pyetje nga policia e Londrës.

Por, kjo duket se nuk po e shqetëson atë, pasi vazhdimisht po poston foto nga vende të ndryshme, por me personin e njëjtë.

Me vëllain e të fejuarës së tij, me të cilin duket se po ia kalon shumë mirë.