Nje Boteror i paster; japonezet e senegalezet, leksione qytetarie

Fitues, te kenaqur dhe….te qyteteruar. Keshtu mund te pershkruhen tifozet japoneze dhe ata senegaleze pasi pane kombetaret e tyre respektive qe te fitojne kunder Kolumbuse dhe Japonise.

Ne perfundim te te dyja ndeshjeve si tifozet e Japonise dhe ata te Senegalit u filmuan teksa mblidhnin mbeturinat te lena ne shkallet e stadiumit. Me qese te medha blu ne dore ata mblodhen gjithcka ndodhej ne toke per te kthyer tribunat ne nje ambient me te paster.

Sfidanti.al