Pse Morata është ky? Kjo po, që është finte e madhe..

Alvaro Morata dëshiron të ketë një jetë të qetë dhe larg mediave dhe duket se ka bërë shpikjen unikale.

Ylli i Real Madridit, Alvaro Morata shpesh është gjah i mediave, si për shkak të futbollit, po ashtu edhe për shkak të jetës së tij private.

Spanjolli për të qenë më i qetë me të dashurën e tij, Alice Campello ka përdorur një xhaketë e cila mbulon edhe fytyrën duke u shfaqur kret i panjohur.