Nejmar më pyeti: “Pse hidhesh?” Çfarë i thashë unë?

Ka qënë dikur me Barcelonën, Isak Cuenca, dhe të luash kundër tyre, duke pësuar vetëm një gol, nuk është një dramë. Granada, edhe pse nuk arriti të marrë një pikë, për të shpëtuar nga gropa thithëse në fundin e klasifikimit, Cuenca, beson tek një fund i lumtur.

Ndeshja-“ Kemi bërë një punë të lodhshme gjatë javës dhe prapë nuk fituam asgjë. Përtej pikëve, kemi lënë një imazh të mirë dhe jemi dorëzuar për pak..”

Fortësia: “ Nuk ka dyshim se jemi fortësuar si ekip dhe kjo me Barcelonën ishte një provë karakteri. Cili dyshon se në fushë nuk kemi lënë zemrën”.

Frenimi: “ Është merita jonë që Barcelona nuk  shënon 5 gola në 30 minuta. Kështu, jam i qetë ngaqë kemi pësuar vetëm një gol..”

Nejmar: “ Në një moment më pyeti përse u hodha. I thashë se jam këtu për të luajtur futboll dhe jo për gjëra të tjera”.