Çmenduritë e Mesit me topin, i vuajnë edhe shokët e tij të ekipit

Lionel Messi nuk e ka kursyer edhe shoket e tij  në stërvitje. Ylli i argjentinas gjatë stërvitjes me Barcelonës ka trullosur bashkë-lojtarët duke i bërë me të “vjella” dhe ka shënuar një gol nga ata që as nuk mund të mendohen për sulmuesit e tjerë.

Miku i tij, Pike,  tregon skenën “horror” me topin në kete mënyrë: “ Kur Leo Mesi ka topin mund të ndodhin ca gjëra që as imagjinata nuk i kap.  Të mbetet të  verifikosh se mos je në ëndërr..”