Grykësi Edson, kur ushqimi ia kalon pasionit për futbollin

Dy sezone tek Lacio dhe në shumë në pankinë se në fushë. Edson Brafheid nuk ka lënë asnjë shenjë me uniformën bardhekaltër dhe që nga vera ka filluar aventurën e tij të re me Utreht. Holandezi gjithsesi, duhet të vazhdojë të bëj llogaritë me disa kilogramë më shumë, të akumuluara nën hijen e Koloseut, siç ka deklaruar edhe vetë në mikrofonët e ad.nl.

Në fakt, Edson ishte i dashuruar me ushqimin, gjë që ra shumë në sy gjatë qëndrimit të tij në Itali. “Tashmë jam nën kujdesin e një dietologu, sepse isha në mbipeshe kur u ktheva nga Lacio. Deri tani kam humbur 4-5 kilogramë dhe ndjehem më mirë. Sezonin e kaluar në Seria A kam luajtur pak ndeshje dhe kjo ka lënë efektet e saj, por duhet të them se ka ndikuar edhe jeta italiane, me atë ushqim të mrekullueshëm.