Ëndërra e keqe për europianët mban emrin  Kupa e Kombeve

Ëndërra e keqe për europianët mabn emrin  Kupa e Kombeve dhe perseritet çdo 2 vite.

Kupa e Kombeve të Afrikës është në program për t’u zhvilluar në shtetin e Gabon nga 14 Janari deri në 5 shkurt, por ky turne do të privojë shumë ekipe nga lojtarët që konsiderohen thelbësorë për një pikë kyçe të sezonit.

Në harkun e një muaji duke konsideruar dhe grumbullimet, ekipet evropiane do të detyrohen të arnojnë skemat, me shpresën se afrikanët nuk do vijnë të dëmtuar.

Në kampionatet kryesore, protagonistët e kombëtareve të Kupës së Kombeve do të mungojnë nga 4 deri në 6 ndeshje