Bli stadiumin dhe ktheja ekipit të zemrës, nisma e Felainit dhe Vicelit!

Kanë qenë që të dy lojtarë të Standardit të Liezhit, njërës prej skuadrave më të shquara të Belgjikës. Maruan Felaini dhe Aksel Vicel, që tashmë luajnë në Premier Ligën e Kinës, kanë ndjerë një detyrim si prej fëmije ndaj prindit, për të ndihmuar klubin që rrezikon shumë nga kriza financiare. Felaini, ish-lojtar i Mançester Junajtidit, huazoi 3 milionë euro, dhe Vicel mblodhi 1.5 milionë, për të bërë të mundur që një grup investitorësh të blejnë stadiumin e Standardit dhe pastaj t’ia japin sërish ekipit të drejtën për të luajtur aty. Duke shitur stadiumin, klubi do të fitonte financat e nevojshme për të mbijetuar ndërsa kriza e koronavirusit detyroi shtetin e Belgjikës që të anulonte sezonin e futbollit.

Sfidanti.al