Alioski mirënjohjeje për të atin:  Ti, më dhe Lidsin, unë makinë të re!

Ezgjan Alioski, shqiptar Maqedonie që, nga fillimi i këtij sezoni, luan me Lids Junajtidin në Angli (Championship) dhe përfaqësuesen maqedonase, sukseset që ai ka arritur në fushën e futbollit, gjithnjë, ia ka adresuar të atit të tij. Kështu, ai e befasoi këndshëm të atin e tij, duke i falur atij një makinë të re në shenjë mirënohjeje.

I ati i Ezgjanit u befasua nga kjo dhuratë e bukur e të birit, duke mbetur pa fjalë. Alioski i ri ndodhet në Haifa të Izraelit me rastin e ndeshjes kualifikuese mes Izraelit dhe Maqedonisë.

sfidanti.al