Përse kjo e diel ishte pushim në Uimbëlldon?

Kjo është një traditë në Uimbëlldon, e gjatë 140 vite! Nuk ka asnjë dilemë se turneu Grand Slam i Londrës është më i rëndësishmi në tenisin botëror dhe nuk ka tenist ose teniste që nuk ëndërron që, një ditë, ta ngrejë lart kupën e më të mirit në “All England Club”. Uimbëlldoni ka shumë tradita,

Vazhdoni leximin →

Çfarë do të ndodhë në turneun prestigjioz të Uimbëlldonit

Mbërriti  turneu i madh i Uimbëlldonit që, jo rastësisht, konsiderohet, definitivisht, si “kampionati  i botës në tenis” dhe si konkurrimi botëror nr.1, për nga popullariteti dhe vëmendja e madhe që tërheq midis tifozëve të “sportit të bardhë”, anekënd botës. Turneu i sivjetëm pritet që të jetët ndër më interesantët, ndërkohë që Endi Marrej me siguri

Vazhdoni leximin →