Milan dhe bilanci financiar; humbje me 156 milionë Euro

Milan publikoi bilancin financiar deri në 30 qershor të këtij viti dhe ia prezantoi Këshillit Administrativ dhe rezultati nuk është ndër më të mirët, përkundrazi. Klubi  rezulton se ka humbje teksa e mbylli vitin me humbje financiare prej 155.9 milionë Eurosh, shifër kjo që është më e lartë nga pritshmëritë pasi mendohej për një humbje

Vazhdoni leximin →