‘Medalja e Lirisë’; Donald Trump nderon Tajger Uds

Njeriu më i pushtetshëm në botë nderon golfistin më të fortë në botë në 25 vitet e fundit. Presidenti i SHBA, Donald Trump i dorëzoi Tajger Uds Medaljen e Lirisë që është vlerësimi më i lartë civil i SHBA ‘Ndryshoi historinë e golfit për të luftuar me dëmtimet dhe për t’u kthyer në majat më

Vazhdoni leximin →