Dënime të gjata dhe shpërngulje masive, ja si filloi Superiorja në javën e tetë…

Futbolli filloi më në fund zyrtarisht nën entiziazmin e përfundimit të një pritje të gjatë, ndërkohë që starti ishte tipik shqipëtar. Pas përfundimit të bojkotit, duket se edhe solidariteti  grevistëve me ideatorët e FSHF-së mori fund. Komisioni i Disiplinës u mblodh për të dhënë 18 javë dënime për futbollistë të veçantë, kryesisht për incidente të

Vazhdoni leximin →