Shtyhet edhe Evropiani I basketbollit I 2021, për në 2022

Kampionati Evropian I Basketbollit I parashikuar për ne vitin është shtyrë për në vitin 2022. Federata Ndërkombëtare e Basketbollit bëri një ndryshim të kalendareve të tij për t’I bërë ballë emergjencës së coronavirusit dhe për të qenë në një linjë me Lojërat Olimpike të Tokios. Të tre turnetë paraolimpike do të zhvillohen në 22 qershor-4

Vazhdoni leximin →

Zhelko Obradoviç: FIBA po punon kundër basketbollit!

Një nga trajnerët më me shumë trofe në basketboll dhe trajneri i parë i Fenerahçes turke, kampione të Evropës, Zhelko Obradoviç, tha se vendimet që ka marrë, së fundmi, federata ndërkombëtare e basketbollit, FIBA, po e minojnë basketbollin. Ai u shpreh, sidomos, kundër vendimit të FIBA-s që kampionati evropian të zhvillohet, në të ardhmen, një

Vazhdoni leximin →