Kthehet Luka Donçiç, kthehet fitorja për Dallasin!

Mungoi për një kohë jo edhe aq të vogël, dhe skuadra e tij arriti ta përballonte në një farë mënyre sezonin pa të. Luka Donçiç tashmë u bë gati, madje u hodh direkt “në betejë”, duke udhëhequr Dallasin në fitoren numër 20 këtë sezon. Talenti nga Sllovenia ishte më i miri në suksesin 102-98 arritur

Vazhdoni leximin →