Zhytje nën ujë me rekord Gines, mban frymën 24,11 minuta!

Budimir Shobat – Buda theu rekordin që përmban Libri Gines, duke qëndruar ose duke e mbajtur frymën nën ujë 24,11 minuta, ndërkohë që rekordi i mëparshëm ishte 24,03 minuta.

Buda doli nga uji i gjallë dhe pa asnjë problem, megjithëse e mbajti frymën nën ujë plot 24 minuta dhe 11 sekonda! “E ndjej veten krenar, bëra diçka që nuk e ka bërë askush tjetër në botë, deri tani. E bëra këtë që fëmijve t’u kushtohet më shumë vëmendje”, deklaroi Buda që këtë rekord të ri botëror ia kushtoi vajzës së tij, Sasha, që ka autizëm.

Sfidanti.al